torstai 9. toukokuuta 2013

Spagettivuoka



Idean tähän spagettivuokaan sain ohjeesta nimeltään MillionDollar Spaghetti
Tein vuoan pätkäspagetista ja kerrokset toisin päin kuin alkuperäisessä ohjeessa.


450 g jauhelihaa
1 tölkki Dolmio-tomaattikastiketta (500g)
200g Philadelphia-tuorejuustoa
150g ranskankermaa
200g raejuustoa
250g pätkäspagettia 
juustoraastetta (emmental-mozzarella)

Laita uuuni lämpiämään 200 asteeseen. Keitä makaronit niin, että niissä on purutuntumaa (al dente). 
Sekoita juustokastikkeen ainekset hyvin keskenään eli tuorejuusto, ranskankerma ja raejuusto. 
Ruskista jauheliha, lisää joukkoon tomaattikastike.

Laita uunivuoan pohjalle spagettia. Tämän päälle kerros jauheliha-tomaattisosetta. Sitten kerros spagettia ja viimeinen kerros juustokastiketta. Päällimmäiseksi vielä juustoraastetta.

Paista 200 asteisessa uunissa 30min kunnes pinta on saanut kauniisti väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti